Vores møbler.

Når vi hos Aspen tegner vores møbler til badeværelser, tænker vi på, hvad vi selv gerne vil mødes af ved dagens begyndelse. 

Vi synes, at det skal være nemt at finde de helt rigtige badeværelsesmøbler. Her finder du vores underskab og vask i forskellige bredder og udførelser. Vores grundkoncept Aspen A består af NORM, IKON og GRAND – her vælger du design, funktion og udformning ud fra dine ønsker. Ud over Aspen A, har vi fire andre møbelkoncepter som du finder nedenfor.

Vores nye møbelkoncept

Aspen A – en ny måde at vælge badeværelsesmøbler. Se filmen her

Norm

 NORM er et stilrent møbel med grebsliste på skufferne og lav vask i slidstærk Evermite. Du kan vælge mellem fem bredder fra 60 til 140 cm.

Læse mere

Ikon

IKON er et velgennemtænkt møbel med vask i ægte porcelæn, masser af opbevaringsplads, skuffeindsatser i træ og praktiske indlægsmåtter.

Læse mere

Grand

GRAND efterlader intet til tilfældighederne. Hér får du både et møbel af højeste kvalitet, fleksible muligheder for fronter, beslag og mulighed for valgfri NCS-farve.

Læse mere

Flere møbler fra Aspen

I femten år har vi tilbragt vores tid i hjemmets mest personlige rum. Ja, vi har tænkt en hel del over badeværelser i årenes løb, og vi har mærket både tidens tand og tilfældige trends. Kernen i det, vi gør, er stadig den samme – at gøre badeværelset skønnere at være i. Ud over Aspen A, som er vores grundkoncept, har også 4 andre møbelkoncepter: Kilen, Lysan, Avan, Wettern. De har alle deres egen stil og karakter, og du finder dem nedenfor.

Kilen

Kilen er en stilren møbelserie med rene linjer og smukke former. Både skabselementer og fronter er lakerede med antracitlak, som giver et mat og elegant udtryk.

Læs mere

Wettern

Inspirationen til Wettern, har vi fundet i horisonten over søen med samme navn. Møblerne er i kompaktlaminat og er fremstillet med absolut præcision i håndværket.

Gå til Wettern

Avan

Avan er designet i samarbejde med arkitektfirmaet White, og det var vores fælles tanke at skabe et møbel, som kunne tåle hård daglig belastning, og som samtidig har en stilren og minimalistisk form.

Læs mere

Lysan

Lysan er en møbelserie, som er lille i målene men stor, når det drejer sig om opbevaringsmulighederne. Lysan fås i bredderne 40 og 55 cm og passer således også i de mindste badeværelser.

Læs mere